Najboljša EuroJackpot Loterija v 2023

Sodobni igralci loterije imajo veliko možnosti, s katerimi bi lahko dosegli velik dobitek. Zlasti Eurojackpot je v zadnjih letih obračal glave iz vseh pravih razlogov. Ni presenetljivo, da igralci zdaj skočijo na priložnost, da preizkusijo Eurojackpot in line. Eurojackpot je verjetno ena najmlajših loterij na svetu. Poleg svoje manj kot desetletne prisotnosti v svetu spletnih loterij je Eurojackpot izstopal po podelitvi nekaterih največjih loterij v Evropi. Poleg neverjetnega loterijskega jackpota so njegove ugodne kvote nedvomno izjemna atrakcija.

Najboljša EuroJackpot Loterija v 2023
Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

  AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.

  Kje kupiti listke za Eurojackpot?
  Kje kupiti listke za Eurojackpot?

  Kje kupiti listke za Eurojackpot?

  Vsi, ki so stari 18 let ali več, lahko preizkusijo svojo srečo pri jackpotu Eurojackpot. Glavna skrb igralcev je običajno, kako kupiti srečko na spletu in kje jih kupiti. Srečke za loterijo Eurojackpot je mogoče kupiti pri nekaterih spletnih prodajalcih vstopnic. Vendar naj bodo pri nakupu previdni spletne srečke od zasebnih razvijalcev.

  Nekateri igralci ne marajo kupovati vstopnic od tretjih oseb. Igralci lahko vstopnice za Eurojackpot kupijo tudi na uradni spletni strani loterije. Nakupovanje na spletnih straneh Eurojackpota je preprosto, kot da izberete in plačate listek.

  Kje kupiti listke za Eurojackpot?
  Zgodovina Eurojackpota

  Zgodovina Eurojackpota

  Loterija Eurojackpot je bila prvič predlagana leta 2006 po takratnih znatnih ponudbah jackpotov, zlasti iz Loterija Euromillions. Dogovor o uvedbi te večnacionalne loterije je bil dosežen leta 2011 v Helsinkih.

  Po dogovoru je sedem držav, Danska, Finska, Nemčija, Slovenija, Italija in Nizozemska, sodelovalo v prvem žrebanju Eurojackpota 23. marca 2012. Kmalu zatem je igralec iz Nemčije zadel 19,5 milijona evrov, kar je vzbudilo zanimanje za igro loterija zunaj sodelujočih držav.

  Druge države so se hitro pridružile, vključno s Španijo, Norveško, Švedsko, Hrvaško, Litvo, Latvijo, Islandijo, Češko in Madžarsko. Sprejem Eurojackpota v večini evropskih držav je zagotovil široko občinstvo.

  3. maja 2013 je norveški igralec Yngvar Borgerson zadel jackpot. To je bila prva od številnih zgodovinskih zmag v nekaj mesecih. Prinesel je tudi nov razvoj dogodkov, zaradi katerega se je format spremenil 10. oktobra 2014.

  Vendar ta novi format ni odvrnil igralcev od tega, da bi se lotili velike zmage. Jackpot loterijski dobitki v vrednosti 31,5, 84,8, 90 in 90 milijonov € so bili zabeleženi oktobra 2015, julija 2016, oktobra 2016 in januarja 2017. Znesek 90 milijonov € je osvojilo pet različnih igralcev iz Nemčije (3 igralci) , Danska in Nizozemska.

  Z leti so se pridružile še druge evropske države in od decembra 2020 je število držav 18.

  Zgodovina Eurojackpota
  Je Eurojackpot zakonit?

  Je Eurojackpot zakonit?

  Danes obstaja na stotine loterij, le da so nekatere precej restriktivne. Zato se ob omembi Eurojackpota pogosto pojavi vprašanje zakonitosti jackpota. Čeprav je Eurojackot uradno na voljo igralcem iz 18 sodelujočih držav, je igra na voljo tudi na spletnih straneh loterije. V idealnem primeru ta spletna mesta kupijo vstopnice za igralce v določeni sodelujoči državi in služijo vašim najboljšim interesom.

  Zato se spodbuja igralce iz držav, ki niso na seznamu, da zagotovijo, da igrajo to igro licenciranih in reguliranih spletnih mest pod priznano jurisdikcijo. Zdaj, ko so ozemeljske omejitve dobro poskrbljene s spletnimi stranmi, če so igralci starejši od 18 let, lahko sodelujejo v tej loteriji.

  Je Eurojackpot zakonit?
  Kako igrati Eurojackpot na spletu

  Kako igrati Eurojackpot na spletu

  Eurojackpot, na primer večina spletnih loterij, je enostavno in zabavno igrati. Dobra stran te igre je, da nima zapletenih pravil igre in nepotrebnih kombinacij. Igralec mora izbrati pet številk med 50 in an dodatna dva iz bazena. Lahko se tudi odločite, da dodate Doublejackpot funkcija, s katero lahko podvojite dobitek jackpota.

  Obstaja več načinov, kako izpolniti loterijsko srečko. Igralci lahko svoje srečne številke izberejo ročno ali pa uporabijo možnost Quickpick, ki jo ponuja loterija. Zadnji korak je klik na gumb za pošiljanje in položite stavo.

  Pravila Eurojackpota

  Pravila Eurojackpota bi morala biti jasna večini igralcev, tudi začetnikom. Prvič, igralec mora pred žrebanjem kupiti vstopnice za igro prek spleta. Sodelujoči igralci morajo biti starejši od zakonske starosti, 18 let ali več. Vendar pa lahko sodelujejo estonski igralci, stari 16 let ali več.

  Igralci, ki sodelujejo v spletni igri Eurojackpot, morajo sprejeti pogoje in določila prodajalca, da so upravičeni do zmage. Najpomembneje je, da lahko samo edini lastnik zmagovalnega listka ali računa zahteva dobitek jackpot.

  Igre Eurojackpot prav tako zahtevajo, da se vsi dobitki na loteriji zahtevajo v državi, kjer je bil listek kupljen. Zato morajo biti igralci pri izbiri izvajalcev loterije pozorni na to zahtevo. Upoštevajte tudi, da je dobro, da dobitniki jackpota vedno pripravijo načrt, za kaj bodo porabili svoje dobitke.

  Kako igrati Eurojackpot na spletu
  Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot

  Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot

  Možnosti za dobitek katerega koli loterijskega jackpota so vedno majhne in Eurojackpot ni izjema. Na primer, možnosti za dobitek jackpota so 1:95,344,20. Eurojackpot izstopa po tem, da je zasnovan tako, da ima pogostejša izplačila kot večina jackpotov. Vendar pa so skupne možnosti za zmago na Eurojackoptu 1:35. To pomeni, da ima vsak igralec med igranjem te loterije možnost 35 proti 1, da osvoji nagrado.

  Seznam kvot, ki jih ponuja Eurojackpot:

  • 5 številk + 2 Euronumbers (jackpot - 1 v 95.344.200
  • 5 številk + 1 evroštevilka - 1 v 5.959.013
  • 5 števil -1 v 3.405.150
  • 4 številke + evroštevilke - 1 v 423.752
  • 4 številke + 1 evroštevilka - 1 v 26.485
  • 3 številke + 2 evroštevilki - 1 v 9.631
  • 4 številke - 1 od 15.134
  • 2 številki + 2 evroštevilki - 1 v 672
  • 3 žoge + 1 Euronumber - 1 v 602
  • 3 številke - 1 v 344
  • 1 številka + 2 evroštevilki - 1 v 128
  • 2 številki + 1 Euronumbes - 1 v 42
  Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot
  Možnosti izplačil, če igralec zmaga igro

  Možnosti izplačil, če igralec zmaga igro

  Igranje Eurojackpota stane približno 2 € na linijo. Igralci, ki imajo srečo in zadenejo jackpot, imajo na voljo dve možnosti: loto jackpot in rento. Vendar pa je možnost izplačila ponujeno igralcu se lahko razlikuje glede na državo, iz katere igra. Vendar imajo spletni igralci le možnost enkratnega zneska. Glavni dobitek se začne pri 10.000.000 € in lahko doseže 90.000 €.

  Eurojackpot ponuja podrobne informacije o plačilu v sodelujočih državah. Nekatere države so dobitke jackpota obdavčene, medtem ko druge niso obdavčene. Možnost rentnega izplačevanja je še posebej privlačna za igralce iz držav, ki zmagujejo na loteriji. V večini primerov igralci iz držav, ki ne obdavčujejo loterijskih dobitkov, morda ne bodo imeli težav z prevzemom celotnega zneska.

  Predvsem spletnim igralcem bo celoten znesek prenesen na njihove račune brez odbitka davka.

  Možnosti izplačil, če igralec zmaga igro
  Nasveti in triki za igranje EuroJackpota

  Nasveti in triki za igranje EuroJackpota

  Eurojackopt je lahko za začetnike precej zmeden. Čeprav ima ta jackpot loterija visoke kvote in imajo igralci majhne možnosti, lahko igralec naredi veliko, da izboljša svoje možnosti za dobitek. Tu je nekaj nasvetov, ki bodo igralcem Eurojackpota pomagali igrati pametneje:

  • Imejte kombinacijo lihih in sodih števil. To izhaja iz preteklih opazovanj, da je približno 70 % dobitkov Eurojackpot sestavljenih iz lihih in sodih števil.
  • Izogibajte se zaporednim številkam. Najpogosteje zmagovalne številke niso zaporedne, ampak so običajno razpršene po celotnem spektru. Igralci naj torej izberejo kombinacijo visokih (26-50) in nizkih (1-25) številk.
  • Opazujte zadnje žrebanje. Zmagovalne številke imajo pogosto vsaj eno ponovljeno številko iz zadnjega žrebanja. Te številke se lahko pojavljajo ponavljajoče, vroče številke in bodo igralcu verjetno pomagale zmagati.
  • Izogibajte se vzorcem. Igralci naj se izogibajo kakršnim koli vzorcem. To velja za soda ali liha števila ali števila, ki se končajo z določeno števko. Številčni nizi ali vzorci redko zmagajo.
  • Kupite več vstopnic. Čeprav je odgovorno igranje ključnega pomena, igralcem svetujemo, da prek spleta kupijo več srečk za igro, da izboljšajo svoje možnosti za dobitek jackpota. Namesto da svoj mesečni proračun porabite za večkratna žrebanja, nakup več vstopnic pri enem žrebanju izboljša možnosti za dobitek.
  Nasveti in triki za igranje EuroJackpota