Najboljša EuroJackpot Loterija v 2023/2024

Če iščete vznemirljivo loterijsko izkušnjo z ogromnimi jackpoti in razburljivim igranjem, potem je loterija EuroJackpot prava za vas. Z milijoni evrov vsak teden je ta loterija postala izjemno priljubljena po vsej Evropi. V tem obsežnem vodniku vas bomo popeljali skozi vse, kar morate vedeti o loteriji EuroJackpot, od načina igranja do možnosti za dobitek in vsega vmes.

Predstavljajte si vznemirjenje, ko postanete takojšnji milijonar, tako da povežete le nekaj številk. Z loterijo EuroJackpot lahko sanje postanejo resničnost. Ne glede na to, ali ste izkušen igralec loterije ali novinec v igri, vam bo naš vodnik zagotovil vse informacije, ki jih potrebujete, da povečate svoje možnosti za velik dobitek.

Najboljša EuroJackpot Loterija v 2023/2024
Kaj je EuroJackpot?
Kaj je EuroJackpot?

Kaj je EuroJackpot?

EuroJackpot je loterija, ki udeležencem ponuja možnost zadetka znatnih jackpotov. Igra se v izbranih evropskih državah in od igralcev zahteva, da izberejo pet glavnih številk iz skupine od 1 do 50 ter dve evro številki iz skupine od 1 do 12. Zmagovalne številke se naključno izžrebajo v Helsinkih na Finskem vsak torek in Petek. Med sodelujočimi državami so Hrvaška, Češka, Danska, Estonija, Finska, Nemčija, Madžarska, Islandija, Latvija, Litva, Nizozemska, Španija, Švedska, Norveška in Poljska.

Najmanjši glavni dobitek v igri EuroJackpot je 10 milijonov evrov in če ga ne dobite, se prenese na naslednje žrebanje in raste, dokler ne doseže največ 120 milijonov evrov. Če je zgornja meja jackpota dosežena in ni zadeta, bodo dodatna sredstva, ki bi običajno povečala jackpot, preusmerjena v drugoligaško nagrado.

Kaj je EuroJackpot?
Zgodovina Eurojackpota

Zgodovina Eurojackpota

Loterija Eurojackpot je bila prvič predlagana leta 2006 po takratnih znatnih ponudbah jackpotov, zlasti loterije Euromillions. Dogovor o uvedbi te večnacionalne loterije je bil dosežen leta 2011 v Helsinkih.

Po dogovoru je sedem držav, Danska, Finska, Nemčija, Slovenija, Italija in Nizozemska, sodelovalo v prvem žrebanju Eurojackpota 23. marca 2012. Kmalu zatem je igralec iz Nemčije zadel 19,5 milijona evrov, kar je vzbudilo zanimanje za igro loterija zunaj sodelujočih držav.

Druge države so se hitro pridružile, vključno s Španijo, Norveško, Švedsko, Hrvaško, Litvo, Latvijo, Islandijo, Češko in Madžarsko. Sprejem Eurojackpota v večini evropskih držav je zagotovil široko občinstvo.

3. maja 2013 je norveški igralec Yngvar Borgerson zadel jackpot. To je bila prva od številnih zgodovinskih zmag v nekaj mesecih. Prinesel je tudi nov razvoj dogodkov, ki je 10. oktobra 2014 spremenil format.

Vendar ta novi format ni odvrnil igralcev od tega, da bi se lotili velike zmage. Jackpot loterijski dobitki v vrednosti 31,5, 84,8, 90 in 90 milijonov € so bili zabeleženi oktobra 2015, julija 2016, oktobra 2016 in januarja 2017. Znesek 90 milijonov € je osvojilo pet različnih igralcev iz Nemčije (3 igralci) , Danska in Nizozemska.

Z leti so se pridružile še druge evropske države in od decembra 2020 je število držav 18.

Zgodovina Eurojackpota
Je Eurojackpot zakonit?

Je Eurojackpot zakonit?

Danes obstaja na stotine loterij, le da so nekatere precej restriktivne. Zato se ob omembi Eurojackpota pogosto pojavi vprašanje zakonitosti jackpota. Čeprav je Eurojackot uradno na voljo igralcem iz 18 sodelujočih držav, je igra na voljo tudi na spletnih straneh loterije. V idealnem primeru ta spletna mesta kupijo vstopnice za igralce v določeni sodelujoči državi in ​​služijo vašim najboljšim interesom.

Zato se spodbuja igralce iz držav, ki niso na seznamu, da zagotovijo, da igrajo to igro licenciranih in reguliranih spletnih mest pod priznano jurisdikcijo. Zdaj, ko so ozemeljske omejitve dobro poskrbljene s spletnimi stranmi, če so igralci starejši od 18 let, lahko sodelujejo v tej loteriji.

Je Eurojackpot zakonit?
Kje kupiti listke za Eurojackpot?

Kje kupiti listke za Eurojackpot?

EuroJackpot je priljubljena transnacionalna evropska loterija z velikimi jackpoti in ugodnimi kvotami. Privlači igralce z vsega sveta, na srečo pa obstaja več načinov za nakup vstopnic.

1.Uradni prodajalci loterije: V sodelujočih državah lahko srečke EuroJackpot kupite pri pooblaščenih prodajalcih loterij, ki jih običajno najdete v trgovinah, supermarketih ali specializiranih loterijskih kioskih. Te fizične vstopnice so hiter in neposreden način za vstop.

2.Uradna spletna mesta loterije: Večina sodelujočih držav ima uradne spletne strani loterije, kjer lahko prebivalci kupijo vstopnice prek spleta. Ta način je priročen, saj vam omogoča nakup vstopnic iz udobja vašega doma.

3.Agenti spletne loterije: Številne spletne storitve delujejo kot posredniki loterije, kar ljudem iz nesodelujočih držav omogoča tudi nakup srečk za EuroJackpot. Primeri takšnih platform so spletne strani, kot sta theLotter in Lottoland. Kupujejo fizične vstopnice v imenu strank ali ljudem omogočajo, da stavijo na izid.

4.Naročniške storitve: Nekatere spletne platforme ponujajo naročniške storitve, ki igralcem omogočajo, da se naročijo na več žrebanj. To zagotavlja, da ne zamudijo nobenega prihajajočega žrebanja, in zagotavlja izkušnjo brez težav.

5.Loterijski sindikati:Pridružitev spletnemu ali nespletnemu loterijskemu sindikatu je še ena možnost. Sindikati kupijo več srečk za žreb, kar poveča možnosti za zmago. Dobitek se nato razdeli med člane sindikata.

Kje kupiti listke za Eurojackpot?
Kako igrati EuroJackpot

Kako igrati EuroJackpot

Igranje EuroJackpota je preprosto. Če želite sodelovati, sledite tem korakom:

 • Izberite svoje številke: Izberite pet glavnih številk od 1 do 50 in dve evro številki od 1 do 12. Izberete lahko svoje številke ali uporabite možnost hitre izbire za naključno izbiro.
 • Odločite se za dneve žrebanja: Žrebanja EuroJackpot potekajo vsak torek in petek. Izberite dneve žrebanja, na katere želite sodelovati.
 • Kupite svoje vstopnice: Kupite lahko listke EuroJackpot na spletu prek pooblaščenih spletnih mest ali v maloprodajnih trgovinah v sodelujočih državah. Poskrbite, da boste svojo vstopnico shranili na varno kot dokazilo o vstopu.
 • Preverite rezultate: Zmagovalne številke se izžrebajo v Helsinkih na Finskem, rezultati pa so običajno na voljo kmalu po žrebanju. Preverite, ali se vaše številke ujemajo z zmagovalno kombinacijo, da vidite, ali ste osvojili nagrado.
 • Zahtevajte svoje dobitke: Če ste osvojili nagrado, ne pozabite slediti posebnim postopke za prevzem vaših dobitkov v vaši državi. Vsaka država ima svoj rok za prevzem nagrad, zato poskrbite, da ukrepate v določenem časovnem okviru.

Pomembno je vedeti, da medtem ko so možnosti za dobitek jackpota velike, druge kategorije nagrad ponujajo boljše možnosti za zmago. Torej, tudi če ne zadenete glavnega dobitka, imate še vedno možnost osvojiti nagrado.

Kako igrati EuroJackpot
Nagrade in izplačila EuroJackpot

Nagrade in izplačila EuroJackpot

EuroJackpot ponuja vrsto nagradnih stopenj, kar daje igralcem številne priložnosti za zmago. Glavni dobitek se začne pri 10 milijonih evrov in se lahko dvigne do največ 90 milijonov evrov. Če noben igralec ne izpolni vseh sedmih številk v določenem žrebanju, se znesek jackpota prenese na naslednje žrebanje, kar vodi do še večjih nagrad. The možnosti za zmago jackpot je približno 1 proti 95 milijonom, zaradi česar je igra zahtevna, a vabljiva.

Poleg jackpota obstaja še enajst nagradnih kategorij, vsaka s svojim fiksnim zneskom dobitka. Te nagrade segajo od nekaj evrov za ujemanje dveh glavnih številk in ene številke v evrih do znatnih zneskov za ujemanje petih glavnih številk in ene številke v evrih. Natančni zneski nagrad se razlikujejo glede na skupni nagradni sklad in število zmagovalcev v posamezni kategoriji. Pomembno je vedeti, da so nagrade EuroJackpot v večini sodelujočih držav neobdavčene.

Nagrade in izplačila EuroJackpot
Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot

Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot

Možnosti za dobitek katerega koli loterijskega jackpota so vedno majhne in Eurojackpot ni izjema. Na primer, možnosti za dobitek jackpota so 1:95,344,20. Eurojackpot izstopa po tem, da je zasnovan tako, da ima pogostejša izplačila kot večina jackpotov. Vendar pa so skupne možnosti za zmago na Eurojackoptu 1:35. To pomeni, da ima vsak igralec med igranjem te loterije možnost 35 proti 1, da osvoji nagrado.

Seznam kvot, ki jih ponuja Eurojackpot:

 • 5 številk + 2 Euronumbers (jackpot - 1 v 95.344.200
 • 5 številk + 1 evroštevilka - 1 v 5.959.013
 • 5 števil -1 v 3.405.150
 • 4 številke + evroštevilke - 1 v 423.752
 • 4 številke + 1 evroštevilka - 1 v 26.485
 • 3 številke + 2 evroštevilki - 1 v 9.631
 • 4 številke - 1 od 15.134
 • 2 številki + 2 evroštevilki - 1 v 672
 • 3 žoge + 1 Euronumber - 1 v 602
 • 3 številke - 1 v 344
 • 1 številka + 2 evroštevilki - 1 v 128
 • 2 številki + 1 Euronumbes - 1 v 42
Kakšne so možnosti za dobitek EuroJackpot
Nasveti in triki za igranje EuroJackpota

Nasveti in triki za igranje EuroJackpota

Eurojackopt je lahko za začetnike precej zmeden. Čeprav ima ta jackpot loterija visoke kvote in imajo igralci majhne možnosti, lahko igralec naredi veliko, da izboljša svoje možnosti za dobitek. Tu je nekaj nasvetov, ki bodo igralcem Eurojackpota pomagali igrati pametneje:

 • Imejte mešanico lihih in sodih števil. To izhaja iz preteklih opazovanj, da je približno 70 % dobitkov Eurojackpot sestavljenih iz lihih in sodih števil.
 • Izogibajte se zaporednim številkam. Najpogosteje zmagovalne številke niso zaporedne, ampak so običajno razpršene po celotnem spektru. Igralci naj torej izberejo kombinacijo visokih (26-50) in nizkih (1-25) številk.
 • Opazujte zadnje žrebanje. Zmagovalne številke imajo pogosto vsaj eno ponovljeno številko iz zadnjega žrebanja. Te številke se lahko pojavljajo ponavljajoče, vroče številke in bodo igralcu verjetno pomagale zmagati.
 • Izogibajte se vzorcem. Igralci naj se izogibajo kakršnim koli vzorcem. To velja za soda ali liha števila ali števila, ki se končajo z določeno števko. Številčni nizi ali vzorci redko zmagajo.
 • Kupite več vstopnic. Čeprav je odgovorno igranje ključnega pomena, igralcem svetujemo, da prek spleta kupijo več srečk za igro, da izboljšajo svoje možnosti za dobitek jackpota. Namesto da svoj mesečni proračun porabite za večkratna žrebanja, nakup več vstopnic pri enem žrebanju izboljša možnosti za dobitek.
Nasveti in triki za igranje EuroJackpota

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je Eurojackpot?

Eurojackpot je transnacionalna evropska loterija, ki je bila uvedena marca 2012. Na voljo je v več evropskih državah in ponuja glavni dobitek v višini najmanj 10 milijonov evrov, ki se lahko dvigne do 90 milijonov evrov.

Katere države sodelujejo v Eurojackpotu?

Sodelujoče države so Hrvaška, Češka, Danska, Estonija, Finska, Nemčija, Madžarska, Islandija, Italija, Latvija, Litva, Nizozemska, Norveška, Poljska, Slovaška, Slovenija, Španija in Švedska.

Ali lahko igram EuroJackpot, če nisem iz ene od sodelujočih držav?

Da, EuroJackpot lahko igrate na spletu prek različnih licenciranih loterijskih agentov. Ti agenti kupijo uradne vstopnice v vašem imenu, kar vam omogoča sodelovanje v igri ne glede na vašo lokacijo.

Ali so dobitki EuroJackpota obdavčljivi?

V večini sodelujočih držav so dobitki EuroJackpota neobdavčeni. Vendar je pomembno, da preverite posebne davčne predpise v vaši državi stalnega prebivališča, da potrdite davčne posledice dobitka na loteriji.

Ali lahko anonimno zahtevam nagrado EuroJackpot?

Pravila glede anonimnosti se razlikujejo glede na državo. Nekatere države dovoljujejo zmagovalcem, da ostanejo anonimni, medtem ko druge zahtevajo javno razkritje njihove identitete. Priporočljivo je, da se za več informacij posvetujete s pravnimi strokovnjaki ali organi loterije v vaši državi.

Kdaj poteka žrebanje igre Eurojackpot?

Žrebanja Eurojackpot potekajo vsak petek zvečer.

Kakšne so možnosti za zmago na Eurojackpotu?

Možnosti za dobitek jackpota Eurojackpot so 1 proti 95.344.200.

Ali je pri Eurojackpotu več nagradnih stopenj?

Da, Eurojackpot ponuja 12 različnih nagradnih stopenj, ki igralcem omogočajo, da osvojijo nagrade z ujemanjem različnih kombinacij glavnih številk in številk Euro.

Kolikšen je najnižji in največji jackpot v Eurojackpotu?

Najmanjši glavni dobitek v igri Eurojackpot znaša 10 milijonov evrov in se lahko poveča do 90 milijonov evrov.

Kako lahko zahtevate nagrado Eurojackpot?

Zmagovalci lahko prevzamejo nagrade neposredno pri pooblaščenem prodajalcu, kjer je bila srečka kupljena, ali, za spletne igralce, prek spletne platforme, kjer je bila srečka kupljena, v skladu s pravili in predpisi loterije.