Lotto Max

Ena izmed najbolj priljubljenih spletnih loterij v Kanadi je Lotto Max, ki jo upravlja Interprovincial Lottery Corporation. Vsak teden sta dva žrebanja Lotto Max: ob torkih in petkih. Nekateri zainteresirani igralci morda ne vedo, kako kupiti loterijsko vstopnico Lotto Max na spletu. Drugi želijo razumeti osnovna pravila igre, možnosti za zmago in predloge strokovnjakov. Ta objava obravnava te pomisleke na pravi način.

Kot nacionalna loterija se Lotto Max igra v vseh kanadskih regijah. Vsaka provinca ima edinstven računalniški sistem; tako spletni distributerji vstopnic preverjajo samo vstopnice, ki so bile kupljene v njihovih regijah. Tisti, ki želijo igrati Lotto Max na spletu, morajo vstopnice kupiti samo na pooblaščenih spletnih mestih. V večini primerov morajo ustvariti račun z izbrano platformo.

Lotto Max
Kje kupiti vstopnice za Lotto Max
Kje kupiti vstopnice za Lotto Max

Kje kupiti vstopnice za Lotto Max

Od tam je nakup srečke prek spleta preprost. Večina trgovcev, ki prodajajo Lotto Maxtickets na spletu, ima na svojih spletnih straneh tudi druge igre. Ko se stranka torej prijavi, mora določiti vrsto loterije, v kateri želi sodelovati. Po kliku na gumb "Kupi vstopnico" mora izbrati svoje srečne številke, ki se samodejno generirajo.

Pred odjavo z ustreznim plačilnim sredstvom morate nujno pregledati podrobnosti, npr. število igranj. Dodajanje multi-draw je dodatna prednost. Zelo priporočljivo je, da se naročite na glasila, da ne zamudite žrebanja.

Kje kupiti vstopnice za Lotto Max
Zgodovina Lotto Max

Zgodovina Lotto Max

Lotto Max, ki je prevzel od predhodnika Lotto Super 7, je bil lansiran 19. septembra 2009. Igra je bila prvič izžrebana 25. septembra 2009 z jackpotom, omejenim na 50 milijonov CAD. Vseskozi so ga dobro sprejeli Kanada, so bili prihodki Lotto Max v prvih desetih mesecih višji od tistih pri Super 7 v njegovem najbolje prodajanem letu.

Skupni nagradni skladi, ki so blizu največjih ameriških jackpotov, so bili razlog za takojšen uspeh te igre. Poleg tega naj bi funkcija MaxMillion povečala možnosti igralca, da osvoji večjo nagrado.

Do julija 2015 je glavni jackpot dosegel 60 milijonov kanadskih dolarjev. Naslednje leto je Medprovincial Lottery Corporation uvedel velike spremembe, ki pa so začele veljati na žrebanju 2019, ki je potekalo 14. maja. Žrebanje je 8. junija 2018 zabeležilo skupno 50 nagrad MaxMillion, vendar ga je prehitel oktober žrebanje, ki se je zgodilo istega leta. Žrebanja 26. oktobra so znašala ogromnih 115 milijonov kanadskih dolarjev za 55 MaxMillions. Zmagovalec tega žreba je prišel iz Edmontona

Zgodovina Lotto Max
Ali je Lotto Max zakonit?

Ali je Lotto Max zakonit?

Kanadska zakonodaja provinčnim vladam dovoljuje, da upravljajo in nadzorujejo loterije, vključno z Lotto Max. Državljani in tuji državljani lahko sodelujejo v teh igrah in morajo kupiti spletne srečke v kanadskih dolarjih. Provincialne žrebanja v Ontariu, na primer, nadzoruje Ontario Lottery and Gaming Corporation.

V skladu s kazenskim zakonikom, operaterji spletnih loterij ne more podeliti nagrad zgolj na podlagi čistega pomanjkanja. Udeleženci morajo financirati stave z denarjem ali katerim koli vrednim predmetom. V Quebecu se morajo organizacije, ki izvajajo loto, registrirati pri oblasteh, razen če imajo njihove igre mednarodni obseg ali so namenjene igralcem iz drugih provinc. Poleg tega morajo operaterji plačati davke, poštno zavarovanje in predložiti podatke o vseh zmagovalcih.

Ali je Lotto Max zakonit?
Kako igrati Lotto Max na spletu

Kako igrati Lotto Max na spletu

Srečka daje igralcu pravico do sodelovanja v Lotto Max. Ena vstopnica stane 5 C$ in ima dva dodatna hitra izbira. Na voljo je 50 številk, udeleženci pa morajo izbrati sedem izmed njih. Igralec lahko izbere svoj začetni niz sedmih številk ali hitri izbor za naključno izbiro 3 nizov. Vsaka vstopnica ponuja največ pet predstav ali 15 izbir. Z dodatnim 1 C$, lahko imate štiri številke samodejno izbrane in imate možnost osvojiti pol milijona.

Glavni žreb pritegne nagrado za jackpot v višini najmanj 10 milijonov C$ in največ 70 milijonov C$. Če nagrada doseže 50 milijonov C$, se izvede več žrebanj za pomožne nagrade MaxMillions, od katerih vsaka znaša 1 milijon C$. MaxMillions se še naprej kopičijo, dokler se ne najde zmagovalec.

Vsak teden bodo dodatne nagrade, če ne boste zahtevali jackpota v višini 50 milijonov C$ ali več. V primeru, da nekdo osvoji glavni jackpot, se jackpotu doda še neprevzeta nagrada MaxMillions. Pavšalni znesek denarja se izplača zmagovalcem brez davka.

Če želite prevzeti nagrado spletne srečke, kupljene drugje, se mora igralec vrniti tja, kjer je prvotno dobil vstopnico, in jo poslati po pošti na ustrezni povratni naslov. Priporočljivo je, da natisnete uradno ime in povratni naslov ter ju priložite obrazcu za reklamacijo. To zagotavlja, da nobena druga oseba ne zahteva dobitka v primeru, da se listič izgubi.

Kako igrati Lotto Max na spletu
Kakšne so kvote za zmago na lotu Max?

Kakšne so kvote za zmago na lotu Max?

Omemba problema z igrami na srečo lahko prikliče misli, da bi hazarder izpraznil svoje bančne račune in prihranke, da bi igral Lotto Max na spletu. Toda resnici na ljubo - igranje spletne loterije je oblika iger na srečo. Vendar pa ni škode, če zgrabite nekaj vstopnic za zabavo in priložnost za zadetek več denarja.

Število Kanadčanov, ki sodelujejo pri Lotto Max in vsako leto osvojijo jackpot, je izjemno nizko v primerjavi s tistimi, ki izgubijo. Glede na to, da so dejanske kvote majhne, bi morali igralci načrtovati svoj proračun za stave glede na verjetnost zmage, da bi se izognili preveliki porabi.

Lotto Max ima morda majhne možnosti za zmago, toda ali so stroški vredni potencialne nagrade? Če pogledamo možnosti za zmago za različne tekme, so tukaj številke.

Cena vstopnice 5 C$ v treh izbirah

 • Glavni jackpot: 33.294.800
 • MaxMillions 7/7: 33.294.800
 • 6/7+ Bonus številka: 4.756.400
 • 6/7: 113.248
 • 5/7+Bonus številka: 37.749
 • 5/7: 1841
 • 4/7+Bonus številka: 1.105
 • 4/7: 82,9
 • 3/7+Bonus številka: 82.9
 • 3/7 (5 $ brezplačno igranje): 8,5
 • Vsaka nagrada: 7

Za MaxMillions, razen če se igralec ujema s številkami 7/7, ne more osvojiti sekundarne nagrade. Če ni zmagovalnega listka, se glavni jackpot prenese na naslednje žrebanje. V primeru več zmagovalnih izborov se skupna nagrada ustrezno razdeli. Upoštevati je treba, da so bonusi 4/7, 3/7 in 3/7+ del nagradnega sklada, preostali del pa se izplača iz sklada Pool's Fund.

Cena vstopnice 1 C$ v štirih izbirah

Dodatna vstopnica, ki stane dodaten 1 C$, se plača na naslednji način.

 • 1/4: 6,8
 • 2/4: 141
 • 3/4: 9.906
 • 4/4: 3.764.376

Glavna nagrada za Extra je 500.000 C$. Vsak zmagovalec dobi celoten znesek tudi v primeru več zmagovalnih številk.

Kakšne so kvote za zmago na lotu Max?
Nasveti in triki za igranje Lotto Max

Nasveti in triki za igranje Lotto Max

Uspeh an spletna loterija ni vse v sreči. Zgodovina kaže, da imajo igralci, ki so obvladali prave strategije, večje možnosti za zmago na Lotto Max jackpot. Bili so primeri, ko so ljudje večkrat odnesli domov glavne nagrade. Nekatere tehnike so ključnega pomena, če želi igralec povečati svoje možnosti za zmago.

 1. Izogibanje stavam na vzorce in večkratnike
 2. Izbira številk z vsoto 141 in 240
 3. Brez stav na 7 zaporednih številk
 4. Igranje samo ene številke iz prejšnjega žrebanja
 5. Kombinacija 3/4 ali 4/3 lihih na sodo število

Na splošno je priporočljivo kupiti več Lotto Maxtickets na spletu ob upoštevanju finančnih zmožnosti. Razlog za odsvetovanje zaporednih številk je, da večina zmagovalnih številk (približno 70 %) sestavlja skupno število od 104 do 176. Podobno številke v istih skupinah številk ali s podobnimi zadnjimi števkami niso dobra izbira.

Omeniti velja, da ima vsaka spletna loterija enako verjetnost za zmago. Čeprav nobena znana aplikacija ne more napovedati natančnega zmagovalca, je bolje igrati z najbolj edinstvenimi in nenavadnimi številkami.

Nasveti in triki za igranje Lotto Max