Najboljša Nanum Lotto Loterija v 2023

Nanum Lotto, prej znan kot Lotto 6/45, je vrhunska loterija v Južni Koreji. Njegova priljubljenost izhaja iz zabavnega igranja in vrhunskih jackpotov. Poleg tega so srečke za loto ugodne in stanejo manj kot dolar. Druge izjemne prednosti igre Nanum Lotto so njena preprostost, denarna pavšalna izplačila za vse dobitke in impresivne nagrade drugega reda. Na žalost je loterija na voljo samo prebivalcem Južne Koreje, vključno s turisti.

Žrebanja Nanum Lotto potekajo enkrat tedensko, ob sobotah ob 20.40 po lokalnem času. Žrebanje običajno v živo prenaša lokalni zasebni kanal SBS.

Najboljša Nanum Lotto Loterija v 2023
Vse, kar morate vedeti o Nanum Lotto

Vse, kar morate vedeti o Nanum Lotto

Vse od ustanovitve loterije je ustvarila več kot milijon dobitnikov, pri čemer jih je 4.789 odšlo z glavnim dobitkom. Za razliko od večina spletnih loterij, loterija običajno ne oglašuje zajamčenih minimalnih jackpotov. Kljub temu za jackpot nameni 75 % svojega celotnega nagradnega sklada.

Jackpot se lahko prevrne le do trikrat. Po tretjem prevračanju se zneski znižajo na sekundarne stopnje nagrad.

Vse, kar morate vedeti o Nanum Lotto
Kje kupiti vstopnice za Nanum Lotto?

Kje kupiti vstopnice za Nanum Lotto?

Prva skrb večine novih igralcev je, kako kupiti srečko Nanum Lotto na spletu. Vstopnice Nanum Lotto je mogoče kupiti le pri fizičnih prodajalcih vstopnic Južna Koreja. Za razliko od mnogih drugih državnih loterij dandanes igralci nimajo možnosti nakupa vstopnic prek spleta.

Najboljše pri nakupu srečke za Nanum Lotto je, da je postopek brez težav. 'Upravičeni' igralec, star 18 let ali več, se mora zglasiti samo na določenem prodajnem mestu.

Kje kupiti vstopnice za Nanum Lotto?
Kratka zgodovina igre Nanum Lotto

Kratka zgodovina igre Nanum Lotto

Nanum Lotto je nastal šele pred dvema desetletjema, potem ko je javnost zahtevala zanesljivo in pošteno loterijo. Podjetje, ki je nudilo loterijske storitve, je bilo v lasti in upravljanju Nanum Lotto Inc. Nanum Lotto Inc. je leta 2007 prek uradne pogodbe s Korejsko komisijo za loterije postalo edini ponudnik storitev za spletne loterije in stave.

Ministrstvo za gospodarstvo in finance je leta 2013 organizaciji dovolilo, da prevzame vse oblike loterij v državi. To je pomagalo, da je njihova loterija takrat edina zakonita razpoložljiva.

Leta 2009 je organizacija prejela certifikat stopnje 1 s strani Okvir za odgovorno igranje na srečo Svetovnega loterijskega združenja in certifikat stopnje 2 leta 2013. Te poverilnice in mnoge druge, ki jih je ponudnik loterije pridobil v preteklih letih, so pomagale Nanum Lotto, da se je uveljavil kot zaupanja vreden in ugleden.

Kratka zgodovina igre Nanum Lotto
Ali je Nanum Lotto zakonito igrati?

Ali je Nanum Lotto zakonito igrati?

Nanum Lotto je a licencirana loterija delovala zakonito v skladu z južnokorejskimi zakoni. Ureja ga nacionalni zakonodajni okvir, ki igralcem pomaga zagotoviti mir glede zanesljivosti. Korejska komisija za loterijo je podjetju leta 2013 prvič podelila petletno licenco za upravljanje nacionalne loterije Južne Koreje.

Pravna pogodba, po kateri je Nanum Lotto ekskluzivna nacionalna loterija v Južni Koreji, se razteza na zagotavljanje varnosti in zaščite igralcem. Med pravnimi zahtevami je, da se lahko loterije ponujajo samo igralcem, starejšim od 18 let, in da morajo biti igralci pri zdravi pameti.

Poleg tega je ponudnik loterije omejen na zagotavljanje svojih storitev igralcem v državi, kar prav tako pomeni, da igralcem ni dovoljeno igrati Nanum Lotto na spletu.

Ali je Nanum Lotto zakonito igrati?
Kako igrati Nanum Lotto

Kako igrati Nanum Lotto

Nanum Lotto uporablja standardna pravila žrebanja loterije. Za začetek igre morajo igralci kupiti toliko vstopnic, kot jih želijo, na datume žrebanja, ki jih želijo igrati. Nato morajo izbrati šest glavnih številk iz skupine 45 številk.

Ni drugih skupin za izbiro bonus številk ali dodatnih iger, zaradi česar je Nanum Lotto ena najbolj dostopnih loterij za igranje. Igralci naj potem po ročnem označevanju srečk z izbranimi številkami počakajo na žrebanje.

Igralci lahko primerjajo izžrebane številke z izbranimi. Ujemanje vseh šestih številk prinese lastniku listka glavni dobitek. Manjka nekaj številk prav tako izpolnjuje pogoje za več sekundarnih nagrad, ki so po navadi prav tako pomembne.

Poleg tega je a bonus kroglica se običajno izžreba dodatno na šest glavnih številk med žrebanjem. Ujemanje bonus žoge kvalificira igralce za več bonus nagrad.

Če več igralcev osvoji jackpot v enem žrebanju, se znesek nagrade enakomerno razdeli med zmagovalce. Če nihče ne osvoji jackpota, se ta trikrat prevrne in nato zniža na nižje nagradne stopnje.

Kako igrati Nanum Lotto
Kakšne so možnosti za zmago na lotu Nanum?

Kakšne so možnosti za zmago na lotu Nanum?

Nanum Lotto ponuja nekaj najboljših zmagovalnih kvot v primerjavi z drugimi nacionalnimi loterijami. To je zato, ker ima pet različnih ravni nagrad, ki jih igralci lahko osvojijo s katero koli vstopnico. Vendar pa je razlika med zmagovalnimi kvotami za pet nagradnih stopenj razmeroma visoka, pri čemer ima zmaga jackpota najnižjo kvoto.

Možnosti za osvojitev jackpota z ujemanje vseh šestih srečnih številk so 1 proti 8.145.060. Ujemanje petih srečnih številk in bonus žoge, ki osvoji nagrado druge stopnje, ima kvoto 1 proti 1.357.510. Nagrada tretje stopnje je za ujemanje petih od šestih glavnih številk.

Možnosti za to so 1 proti 5,725. Ujemanje štirih glavnih žogic prinese nagrado četrte stopnje. Kvota za to je 1 proti 733. Zadnja nagradna stopnja je za ujemanje treh od šestih glavnih številk s kvoto 1 proti 11.

Dva najnižja nagradna razreda imata relativno privlačne kvote. Vendar pa so zneski dobitkov za te nagradne stopnje fiksni in razmeroma zelo nizki. Nagrade za tretjo in drugo nagrado so podobne kljub veliki razliki v zmagovalnih kvotah.

Kakšne so možnosti za zmago na lotu Nanum?
Možnosti izplačila, če zmagate na lotu Nanum

Možnosti izplačila, če zmagate na lotu Nanum

Izplačila za zmagovalce igre Nanum Lotto se lahko izvedejo v trgovinah z vstopnicami ali poslovalnicah Nanum Lotto, odvisno od zneska zmage. Nižji zneski se izplačajo v trgovinah, kjer so bili kupljeni dobitni listki.

Večji dobitki se izplačajo v pisarnah Nanum Lotto po potrditvi identitete dobitnika in potrditvi dobitnega listka.

Nekaj, kar je treba opozoriti, je, da so vsi dobitki Nanum Lotto podvrženi davkom in igralci še ne bodo dobili priložnosti kupiti vstopnic Nanum Lotto na spletu. Južnokorejska vlada zaračunava 22-odstotni davek na vse dobitke, manjše od 50 milijonov KRW (približno 35.800 USD), in 33-odstotni davek na vse dobitke, ki presegajo omejitev. Davčne stopnje loterije so med najvišjimi na svetu.

Možnosti izplačila, če zmagate na lotu Nanum
Nasveti in triki za igro Nanum Lotto

Nasveti in triki za igro Nanum Lotto

Kupite več vstopnic

Najučinkovitejši način za povečanje matematične verjetnosti dobitka je nakup več listkov za vsako žrebanje. Nakup več srečk, tudi pri najboljših spletnih loterijah, ne izboljša igralčevih možnosti za dobitek, vendar vsaj izboljša njihove možnosti.

Pri nakupu več srečk za isto žrebanje mora igralec ravnati strateško in razpršiti številke srečk, da poveča svoje možnosti za zmago. Igralci lahko uporabljajo številne učinkovite strategije izbire številk da bi zagotovili, da so izbrane številke dobro raznolike.

Igrajte po tretjem vrnitvi jackpota

Še ena praktičen nasvet za igranje Nanum Lotto mora počakati, da se glavni dobitek tretjič prevrne. Takrat je znesek jackpota običajno najvišji, saj loterija omogoča največ tri prevračanja. Strategija igralcem omogoča, da izkoristijo prvo napitnino, saj lahko prihranijo sredstva za vstopnice do tretjega prevračanja in kupijo več vstopnic za naslednje žrebanje.

Pridružite se loterijskemu sindikatu

Loterijske sindikate večinoma zaposlujejo igralci spletne loterije, kjer igralci združujejo sredstva za nakup spletnih srečk. Pridružitev loterijskemu sindikatu je še en vreden nasvet za igralce, ki se veselijo povečanja svojih možnosti za dobitek Nanum Lotto.

Vendar lahko igralci, ki se jim loterijski sindikati s sedežem v tujini ne zdijo primerni, ustanovijo svoje tako, da povabijo prijatelje in sorodnike, da igrajo isto loterijo. Vendar pa povečane možnosti za dobitek, ki jih ponujajo loterijski sindikati, prihajajo na račun delitve dobitkov med člani sindikata.

Nasveti in triki za igro Nanum Lotto