AusLotto: Zanimiva zgodovina loterije

Novice

2022-06-28

Pripoved o loteriji ima v Avstraliji dolgo in slavno zgodbo. Kljub temu se je 12-letno obdobje AusLottoGroup začelo šele pred kratkim. Zasnova administrativnega sistema ALGMO je pametna z mislijo na igralce loto. Članstvo v AusLottoGroup zagotavlja edinstveno poročanje, osebno službo za pomoč uporabnikom in priporočila. Članstvo zagotavlja tudi dobitke in plačila, med drugimi ugodnostmi igralcem loterije po vsem svetu.

AusLotto: Zanimiva zgodovina loterije

avstralski Skupina Lotto upravlja upravni sistem ALGMO in ima komercialni objekt pri Commonwealth Bank. Ponudniku je bilo podeljeno dovoljenje za sprejemanje plačil s priljubljenih kartic od koder koli po svetu, ne da bi potrebovali številko CVV ali ime računa. To dovoljenje je posledica visokega spoštovanja bank in regulativnih institucij za upravno strukturo in upravljanje.

Zgodovina loterije

George Adams je izumil prvo loterijsko igro leta 1881. Adams je odšel v Avstralijo iz Anglije pri šestnajstih letih. Med drugim je delal kot borzni posrednik in pek. Leta 1881 je Adams, ki je delal tudi kot cestninar v Sydneyju, začel svojo igralniško operacijo tako, da je sprejemal konjske stave.

Leta 1895 je Adams prispel na Tasmanijo, ko je država zgradila prvo hidroelektrarno na svetu na reki South Esk. Država je želela to industrijo razviti s pomočjo zasebnih naložb in omejenih državnih sredstev. Adams je tasmanski vladi promoviral prednosti državne loterije Tattersalls.

Tattersalls

George Adams je ustanovil korporacijo, da bi prihodki šli v družine delavcev Tattersalls. Tako so se pojavili "Tattersallovi dediči", pri čemer so naslednje generacije podedovale del dohodka podjetja. Ker se je večina ljudi zanašala na časopise za informacije, je bila Tattersallsova naravna prodajalna lokalna časopisna trgovina. Za prodajo kuponov Tattersall je bila vzpostavljena shema provizij.

Tattersalls se je v šestdesetih letih 20. stoletja združil s televizijsko postajo, da bi predvajal žreb, ki so ga nadzirali Tattersall in vladni organi. Kot taki so ponudnikovi kuponi postali znani kot družbeno sprejemljiva vrsta iger na srečo.

Tattersalls je že več kot sedemdeset let dajal Tasmancem priložnost, da osvojijo bonanco, ki bo spremenila življenje. Hkrati je ponudnik državi prispeval tudi prepotrebne prihodke. Podjetje je bilo zaprošeno, da pripelje Lotto v Victoria. 24. junija 1972 se je na avstralski celini začela sobotna loterija.

Zgrajena je bila stavba Tattersalla na ulici St Kilda Road v Melbournu. Prav tako so bile ustvarjene maloprodajne trgovine po vsej Viktoriji. Preden je igralec lahko izvedel plačilo, je kupon ustvaril kopijo, ki jo je bilo treba ponovno uskladiti z izvirnikom. 5. novembra 1979 je vlada Novega Južnega Walesa začela svoje risbe ob ponedeljkih in sredah.

Žrebanja državne loterije

Tattersall je začel torkovo loterijo leta 1994 in Powerball ob četrtkih leta 1996. Vse države in ozemlja so se strinjale, da bodo obstoječe žrebanje uporabljale skupno za pet dni. Tako je bilo v Avstraliji ustanovljeno National Lotto Draws.

Z zakupom terminalov prodajnim mestom je bil avtomatiziran ročni sistem uskladitve kuponov. Prav tako je bilo treba zmagovalne bone zahtevati v razumnem času. V nasprotnem primeru so morali imetniki zmagovalni kupon predložiti v plačilo pristojnemu uradu za državne prihodke.
Tattersalls se je leta 2005 odločil za javno objavo na avstralski borzi. "Dedičem" podjetja je bilo nato dovoljeno, da svoje delnice prodajo širši javnosti.

Skupina Tatts

Tatts Group je novo ime za Tattersalls. Trgovine povečujejo prodajo na loteriji iz enega licenčnega obdobja v drugo v skladu s svojo 3-5 letno licenčno pogodbo. Če se posel ne izboljša, dobi licenco drugo podjetje, ki želi voditi loterijo.

Pick in PowerHit Lotto vnosi znatno povečajo možnosti za zmago. Vendar pa ne spodbujajo igralcev, da porabijo več denarja. Štiri tisoč lastnikov trgovin kupi več sistemskih iger in jih proda v sindikatih, da bi spodbudili trgovino.

Prodajalne tvorijo sindikate različnih velikosti, da čustveno poskrbijo za finančne razmere kupcev. Sindikati so ustvarjeni za povečanje prodaje in s tem zaslužka provizij, ne pa za izboljšanje možnosti za zmago. Provizijo lahko prejme samo prodaja prek terminala prodajnega mesta.

Zadnje novice

Distribucija loterij po vsem svetu
2022-09-20

Distribucija loterij po vsem svetu

Novice