LottoGo

Age Limit
LottoGo
TrustedTrustedCheckmark
VerifiedVerifiedCheckmark
SecureSecureCheckmark
LottoGo
Deposit methodsMasterCardVisa
Metode pologa
MasterCardVisa

LottoGo

Loterijske stave so v zadnjih letih doživele velik porast priljubljenosti, pri čemer je LottoGo ena izmed najbolj priljubljeni ponudniki loterij. Prej je bil znan kot "World Lottery Club", vendar je bil leta 2018 preimenovan v svoje trenutno ime. Danes (od leta 2022) je loterija v lasti in upravljanju Annexio Limited, družbe za spletne igre na srečo na otoku Man.

LottoGo je ponudnik loterije, ki ga urejajo in licencirajo številni organi, vključno s Komisijo za igre na srečo Združenega kraljestva (številka računa 51692), Irish Revenue in Jersey Gambling Commission.

Ponudnik se ponaša z več kot milijonom članov po vsem svetu in ima sedež na otoku Man, druge pisarne pa v Avstraliji, Londonu in Jerseyju. Z loterijo LottoGo imajo člani dostop do katere koli igre, ki jo želijo igrati, ne glede na to, ali gre za praske ali druge igre.

Da bi ohranil svojo licenco, LottoGo, tako kot vsi drugi večji ponudniki iger na srečo v Združenem kraljestvu, spoštuje najstrožje regulativne predpise. Ponudnik je na primer namenjen igranju iger na srečo in varno igralno izkušnjo ter izplača denarne nagrade zmagovalcem brez nepotrebnega odlašanja. Omeniti velja, da LottoGo kot ponudnik loterije ni na noben način povezan z nobeno uradno loterijsko organizacijo.

Loterije so na voljo pri LottoGo

Loterija je primarna ponudba LottoGo, zato se večina posameznikov prijavi na spletno mesto. Pri igranju na tem spletnem mestu loterije lahko igralci pričakujejo naslednje ponudbe:

Loterijske igre za eno igro

LottoGo, tako kot vsa druga spletna mesta za loterije, omogoča igralcem, da stavijo na posamezne linije na svojih najljubših mednarodnih loterijah. Ponudnik ponuja široko paleto jackpotov za stave, vključno s 17 loterijske igre. Seveda so na voljo velike igre, kot sta Euromillions in US Powerball, prisotne pa so tudi malo znane igre, kot sta Irish Lotto in Finnish Lotto. Na voljo so tudi sezonske igre, kot je El Gordo, španski božični žreb.

Sindikati

Sindikati, ki jih ponuja LottoGo, so stroškovno učinkovit način igranja v skupini. LottoGo, tako kot World Lottery Club, ponuja sindikate za večino svojih iger za eno igro. In čeprav iger, kot sta Australia Monday and Wednesday Lottos, morda še vedno manjka, je knjižnica sindikata še vedno dobro založena, da zadovolji različne interese igralcev.

Za igralce, ki jih zanimajo evropski jackpoti, je zanimivo, da LottoGo ponuja paket Euro Combo, ki vključuje Eurojackpot in delnice igre Euromillions. S samo 9,00 £ ali enakovrednim zneskom bi lahko kupili 10 delnic Euromillions za dva žrebanja.

Interaktivne igre

LottoGo ponuja 42 virtualnih kartic za praske. Mehanika teh kartic je enaka kot pri njihovih tradicionalnih kolegih. Če želite poiskati ujemajoče se simbole, morate klikniti na celico vsake kartice. Igralec lahko osvoji nagrado, če se pravilno izkaže. Kakšne pa so nagrade? No, od leta 2022 bi lahko znašali nekje med 250 in 182.500 funtov.

Velikost lonca je določena z igro, ki si jo izberete. Kartice za praske z večjimi izplačili imajo seveda nekoliko višje kvote. Vendar pa je na voljo nekaj presenečenj: praskalna kartica Daily Pocket Filler, ki ima najvišje možno izplačilo v višini 182.500 £, ima nižje kvote in stane manj od progalnih kartic EuroMillions, katerih najvišja nagrada znaša 150.000 £ (od leta 2022). ).

Plačila pri LottoGo

Člani LottoGo lahko za plačilo svojih stav uporabljajo debetne ali kreditne kartice Visa ali MasterCard. Ponudnikove storitve so na voljo tudi igralcem, ki uporabljajo Neteller, PayPal in Skrill as načini plačila spletne loterije. Če želi igralec financirati svoj račun z Apple Pay ali Google Pay, lahko uporabi tudi te metode. Vendar pa igralci v Združenem kraljestvu ne bodo mogli dopolniti svojih računov s kreditno kartico. Namesto tega lahko za to uporabljajo samo debetno kartico.

Kar zadeva omejitve, ni minimalnega zneska depozita, tako da lahko igralci igrajo samo s tem, kar imajo. Vendar pa so mesečni depoziti pri LottoGo omejeni na 10.000 £. Če želi nekdo naložiti več denarja na svoj račun, potem ko doseže to omejitev, se bo morda moral obrniti na osebje ponudnika.

Po drugi strani je minimalni znesek dviga £10, čeprav se lahko dvigi, manjši od tega zneska, upoštevajo za vsak primer posebej, igralcem pa se lahko zaračuna provizija za transakcijo, če so pod nastavljeno mejo. In lahko traja tri do pet delovnih dni, da se denar prikaže na njihovem bančnem računu.

Registracija

V primerjavi z drugimi spletnimi mesti za loterije je postopek prijave pri LottoGo preprost in jasen. To je zato, ker ponudnik razume, kaj pomeni enostaven postopek registracije. Poleg tega ni stroškov prijave, vendar morajo igralci naložiti svoje račune, da lahko igrajo. Za postopek prijave bodo morda potrebne naslednje informacije:

  • E-naslov
  • ime
  • Rojstni datum
  • Fizična lokacija
  • Geslo za račun
  • Telefonska številka

Postopek prijave

Če se želite prijaviti, morate obiskati spletno stran LottoGo in v zgornjem desnem kotu poiskati gumb »Registracija«. S klikom na ta gumb se bo odprl obrazec za registracijo. Na strani za prijavo bodo morali igralci vnesti svoj e-poštni naslov, geslo in druge osebne podatke, kot so zgoraj omenjeni.

Ko so vsa polja izpolnjena, bo moral igralec klikniti gumb "Registracija računa". Prejeli bodo e-poštno sporočilo, v katerem bodo zahtevali, da preverijo svojo e-pošto, preden se lahko prijavijo v svoj račun in opravijo depozit.

Ko se nekdo prijavi, bo v njegov nabiralnik prispelo nekaj sporočil o LottoGo in njihovih ponudbah. Igralec bo tudi obveščen, da naloži določene dokumente za namene preverjanja.

Podprte države

Kot smo že omenili, so mednarodne spletne loterije glavni produkt LottoGo. Kot tak, LottoGo igralcem omogoča tudi dostop do loterij, ki se nahajajo zunaj njihove matične države, od katerih imajo nekatere ogromne jackpote. Jackpoti ZDA Powerball na primer redno dosegajo stotine milijonov dolarjev.

LottoGo loterije so na voljo v mnogih državah po vsem svetu, vključno z Združenim kraljestvom, Irsko, Švedsko, Poljsko, Francijo, Nemčijo in številnimi drugimi. Vendar pa obstajajo države, v katerih so loterije omejene, vključno z Združenimi državami. Dobra novica v zvezi s tem je, da določila in pogoji LottoGo nikomur ne preprečujejo, da bi dal stave, če se v času stave ne nahajajo v omejeni državi.

Podpora

LottoGo uporabnikom ponuja različne možnosti za komunikacijo s svojo ekipo. Spletno mesto ima na primer možnost klepeta v živo, ki igralcem omogoča pogovor s svojimi predstavniki službe za stranke. Vendar ta možnost ni na voljo 24 ur na dan. Igralci, ki želijo stopiti v stik z agenti zunaj ur klepeta v živo, lahko uporabijo obrazec, ki je dostopen prek funkcije klepeta v živo.

Tja morajo preprosto spustiti svoje sporočilo in ekipa bo stopila v stik z njimi, takoj ko ga prejmejo. Drug način za stik z ekipo je uporaba e-pošte. Vsak, ki ima vprašanja, priporočila ali pritožbe, lahko pošlje e-pošto support@lottogo.com. Nazadnje, LottoGo vsebuje zelo obsežno stran s pogostimi vprašanji, kjer lahko igralci hitro najdejo odgovore na svoja vprašanja.

Zakaj igrati na LottoGo?

Prednost spletnih sistemov za loterije, kot je LottoGo, je, da lahko igralci dostopajo do veliko širšega nabora loterij z vsega sveta in ne le do lokalnih. Številne udeležence pritegnejo čezmorske loterije zaradi višjih nagrad, zlasti v ameriških igrah PowerBall in MegaMillions, ki imajo pogosto jackpote v vrednosti več sto milijonov dolarjev.

Poleg teh dveh LottoGo ponuja še najmanj 15 drugih mednarodnih loterij, med katerimi lahko izbirate, vključno z El Nio, El Gordo, švedsko loto, finsko loto, nemško 6aus49, poljsko loto, EuroJackpot, italijanski SuperEnalotto, UK Lotto in EuroMillions.

LottoGo igralcem ponuja tudi sindikalne stave, ki jim omogočajo, da stavijo skupne loterijske stave z drugimi igralci, da bi izboljšali svoje možnosti za jackpot. Na voljo je tudi več kot 38 spletnih iger s scratchcard.

Drugi razlogi, zakaj je LottoGo eden najboljših ponudnikov spletnih loterij, vključujejo naslednje.

Bonusi in posebne ponudbe

Uradne srečke redko vključujejo popuste ali posebne ponudbe. Nasprotno, loterije LottoGo prihajajo s periodično ekskluzivne ponudbe in promocije. Te ponudbe dajejo igralcem priložnost za zmago z manj.

Preprost in hiter dostop

Igralci loterije LottoGo imajo igre na dosegu roke, doma ali na poti, zahvaljujoč aplikaciji LottoGo. To zagotavlja, da ne zamudijo ničesar, vključno z bonusi, popusti, jackpoti itd.

Total score8.1
Prednosti

Hitra dejstva o igralnicah

WebsiteWebsite:  LottoGo
Year foundedYear founded: 2018
BonusiBonusi (2)
Bonus dobrodošlice
Free bets
JezikiJeziki (7)
Angleški jezik
Finski jezik
Kitajski jezik
Nemški jezik
Poljski jezik
Ruski jezik
Švedski jezik
LoterijaLoterija (13)
Metode pologaMetode pologa (3)
Debit Card
MasterCardVisa
Programska opremaProgramska oprema (2)
Microgaming
Pragmatic Play
ValuteValute (3)
Ameriški dolar
Britanski funt
Evro
Vrsta podporeVrsta podpore (2)
E-pošta za podporo
Klepet v živo