Lotto 6/49 rezultat

Lotto 6/49 je najboljša kanadska moderna loterija. Leta 1982 ga je uvedla Interprovincial Lottery Corporation, organ, ki ga do danes upravlja. To je bila prva kanadska loterija, ki je lovcem na srečo omogočila, da sami izberejo številke. Model so kasneje prevzele vse druge nacionalne loterije.

Žrebanje Loto 6/49 poteka vsako sredo in soboto. Za izbiro zmagovalnih številk se uporablja generator naključnih številk. Igralci, ki so izbrali šest številk iz lonca 49, primerjajo svoje vstopnice z zmagovalnimi številkami žrebanja, da ugotovijo, ali so osvojili jackpot.

Minimalni jackpot za Lotto 6/49 je 3 milijone dolarjev. Čeprav je to nižje od tistega, kar ponujajo nekateri jackpoti v ZDA, je loterija še vedno priljubljena zunaj kanadskih meja. To je zato, ker lahko igralci kupijo vstopnice prek spleta s katere koli lokacije. Poleg tega kanadske oblasti nimajo omejevalnih stroškov za igralce, ki osvojijo jackpot izven Kanade.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.