El Gordo rezultat

To morda ni prvotno ime, ki ga omenijo, ko ga vprašajo o velikih loterijah, vendar bo to prvo, na katerega kdo v Španiji pomisli. To je največja svetovna loterija glede na skupni izplačani denarni dobitek. El Gordo pomeni 'debeli.' To se je začelo kot vzdevek za prvo (največjo) nagrado, kasneje pa je postalo referenca za celotno loterijo.

Znan tudi kot Božična loterija, žrebanje poteka vsak 22. december. Leta 2021 bo žreb v Teatro Real de Madrid. Oddaja v živo ob 9.00 po srednjeevropskem času. El Gordo je posebna žrebanja tednika Lotteria National, ki naj bi igralcem v državi prinesla božično veselje. Vodi ga Loterías y Apuestas del Estado.

Za zmagovalca so 4 milijone dolarjev, za drugo vstopnico 1,25 milijona dolarjev, za tretjo 500.000 dolarjev, za vsako od dveh četrtouvrščenih 200.000 dolarjev in vsako od osmih petouvrščenih 60.000 dolarjev.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.