Mega Sena rezultat

Megasena je brazilska loto, ki igralcem omogoča izbiro med 60 številkami. Zmagovalci z vsemi šestimi številkami prejmejo jackpot. Poleg tega se zmaga s petimi številkami imenuje "Quina", zmaga s štirimi številkami pa "Quadra". Megasena se žreba dvakrat na teden, v sredo in soboto. To je priljubljena loto, znana po višjih kvotah in nizkocenovnih vstopnicah.

Rezultati so določeni z naključnim žrebom žogic iz dveh vrtečih se kletk. Dvomestno število se ustvari tako, da iz vsake kletke poberemo žogico, da sestavimo številko od 01 do 60. Prva kletka ima kroglice od 0 do pet za prvo število, druge kroglice pa od 0 do devet za druga številka. Če je številka 00, jo nadomestimo s številko 60. Ko je izžrebanih šest številk z dvema števkama, je žrebanje končano.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.