OZ Lotto rezultat

Oz Lotto je velika nacionalna loterija v Avstraliji. Upravlja ga Lotterywest v Zahodni Avstraliji in Tatts Group v preostali državi. Ta priljubljena loterija obstaja že od leta 1994. Sčasoma se je loterija povečala tako v številu igralcev kot v velikosti jackpotov. Vstopnice se prodajajo po prijaznih 1,10 $ plus agentovo provizijo.

Loterija zahteva, da igralci izžrebajo devet številk iz lonca s 45. Jackpot (prva divizija) se osvoji tako, da združijo sedem številk iz žrebanja. Dopolnilne nagrade se pridobijo, če ima nekdo ujemajoče se številke, ki ne zadoščajo za osvojitev jackpota in dodatni številki (preostali dve izmed devetih izbir).

Žrebanje Oz Lotto poteka vsak torek točno ob 20.30 po vzhodnem času. Zmagovalci jackpota si razdelijo nagrado, ki se začne pri 2 milijonih dolarjev in lahko naraste na več kot 50 milijonov dolarjev.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak