OZ Lotto rezultat

Oz Lotto je velika nacionalna loterija v Avstraliji. Upravlja ga Lotterywest v Zahodni Avstraliji in Tatts Group v preostali državi. Ta priljubljena loterija obstaja že od leta 1994. Sčasoma se je loterija povečala tako v številu igralcev kot v velikosti jackpotov. Vstopnice se prodajajo po prijaznih 1,10 $ plus agentovo provizijo.

Loterija zahteva, da igralci izžrebajo devet številk iz lonca s 45. Jackpot (prva divizija) se osvoji tako, da združijo sedem številk iz žrebanja. Dopolnilne nagrade se pridobijo, če ima nekdo ujemajoče se številke, ki ne zadoščajo za osvojitev jackpota in dodatni številki (preostali dve izmed devetih izbir).

Žrebanje Oz Lotto poteka vsak torek točno ob 20.30 po vzhodnem času. Zmagovalci jackpota si razdelijo nagrado, ki se začne pri 2 milijonih dolarjev in lahko naraste na več kot 50 milijonov dolarjev.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.