SuperEnalotto rezultat

Splošno znana kot The Italian Lotto, SuperEnaLotto je ena največjih loterij na svetu. Ima ogromne jackpote in je med loterijami z najnižjimi kvotami. Od decembra 1997 se v Italiji žreba vsak torek, četrtek in soboto ob 20.00.

Žreb izbere šest zmagovalnih številk iz pota 90. Igralci z vsemi šestimi številkami osvojijo jackpot. Obstaja tudi kategorizacija petih kombinacij, ki lahko igralcem prinesejo nagrade za drugo mesto. Tisti, ki imajo izžrebano številko kot 'veselo številko', prejmejo večje nagrade za drugo mesto. Zaradi teh dodatkov je SuperEnaLotto zelo priljubljen po vsem svetu.

Loterija je prevzela EnaLotto leta 1997. Prva je v državi obstajala od petdesetih let prejšnjega stoletja. Leta 2010 je izplačal največji jackpot v višini 248 milijonov dolarjev, ki ga je prejelo 70 zmagovalcev. Tudi loto je leta 2019 plačal 233,8 milijona dolarjev. Leta 2009 je bil izplačan jackpot za eno vstopnico v višini 205 milijonov dolarjev.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak