SuperEnalotto rezultat

Splošno znana kot The Italian Lotto, SuperEnaLotto je ena največjih loterij na svetu. Ima ogromne jackpote in je med loterijami z najnižjimi kvotami. Od decembra 1997 se v Italiji žreba vsak torek, četrtek in soboto ob 20.00.

Žreb izbere šest zmagovalnih številk iz pota 90. Igralci z vsemi šestimi številkami osvojijo jackpot. Obstaja tudi kategorizacija petih kombinacij, ki lahko igralcem prinesejo nagrade za drugo mesto. Tisti, ki imajo izžrebano številko kot 'veselo številko', prejmejo večje nagrade za drugo mesto. Zaradi teh dodatkov je SuperEnaLotto zelo priljubljen po vsem svetu.

Loterija je prevzela EnaLotto leta 1997. Prva je v državi obstajala od petdesetih let prejšnjega stoletja. Leta 2010 je izplačal največji jackpot v višini 248 milijonov dolarjev, ki ga je prejelo 70 zmagovalcev. Tudi loto je leta 2019 plačal 233,8 milijona dolarjev. Leta 2009 je bil izplačan jackpot za eno vstopnico v višini 205 milijonov dolarjev.

Flag

Najboljše igralnice

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.