Austria Lotto Results

Avstrijska loterija, znana tudi kot 6/45, je najprimernejša loterija za Avstrijce in druge igralce po vsem svetu. Gre za dvotedensko loto, ki stane 1,20 €, pri čemer morajo igralci izbrati šest izmed 45 številk, da bi lahko osvojili glavni dobitek v višini najmanj 1,5 milijona €. Vstopnice lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih, če so fizično prisotni v Avstriji. Vstopnice je mogoče kupiti tudi prek spleta v Avstriji in izven nje.

Žrebanje poteka dvakrat tedensko ob sredah in nedeljah. Igralci lahko preverijo, ali so zmagovalci, tako da spremljajo avstrijski televizijski kanal ORF 2, ko poteka žrebanje. Rezultate lahko najdete tudi v avstrijskih časopisih in na spletni strani win2day.at.

Igralci zunaj Avstrije se lahko prijavijo na spletno mesto, kjer so kupili vstopnice, in si ogledajo prikazane rezultate. Igralci imajo na voljo neverjetna tri leta, da zahtevajo nagrado, ki bo izplačana samo v enkratnem znesku, brez možnosti letnega plačila.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak