Austria Lotto Results

Avstrijska loterija, znana tudi kot 6/45, je najprimernejša loterija za Avstrijce in druge igralce po vsem svetu. Gre za dvotedensko loto, ki stane 1,20 €, pri čemer morajo igralci izbrati šest izmed 45 številk, da bi lahko osvojili glavni dobitek v višini najmanj 1,5 milijona €. Vstopnice lahko kupite pri pooblaščenih prodajalcih, če so fizično prisotni v Avstriji. Vstopnice je mogoče kupiti tudi prek spleta v Avstriji in izven nje.

Žrebanje poteka dvakrat tedensko ob sredah in nedeljah. Igralci lahko preverijo, ali so zmagovalci, tako da spremljajo avstrijski televizijski kanal ORF 2, ko poteka žrebanje. Rezultate lahko najdete tudi v avstrijskih časopisih in na spletni strani win2day.at.

Igralci zunaj Avstrije se lahko prijavijo na spletno mesto, kjer so kupili vstopnice, in si ogledajo prikazane rezultate. Igralci imajo na voljo neverjetna tri leta, da zahtevajo nagrado, ki bo izplačana samo v enkratnem znesku, brez možnosti letnega plačila.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.