Keno Results

Keno je dnevna igra z dvema žrebanjima, ki potekata opoldne in zvečer vsak dan v tednu. Na voljo je za igranje le, če je igralec v Franciji. Igralci izbirajo med dvema in 10 številkami izmed 70. Zneski stav se razlikujejo od 1 € do 10 €, po želji pa lahko izberete množitelja. Igralci lahko svoje vstopnice kupijo pri loto prodajalcih, na uradni spletni strani ali prek mobilne aplikacije.

V žrebu bo izbranih 20 žogic izmed 70 številk. Čeprav lahko igralci stavijo na poljubno količino števil med dve in 10, bodo glavni dobitek prinesle le pravilne števke 10/10 ali 9/9. Te jackpote je mogoče izplačati kot enkratne zneske ali kot rente.

Nagrade je treba prevzeti v 60 dneh po žrebanju. Žreb lahko spremljate v živo na YouTubu, rezultate pa lahko preverite na uradni spletni strani Francaise des Jeux.

Flag

No matches found, please try:

si Country FlagCheckmark

AgentLotto

si Country FlagCheckmark
Bonus50 brezplačnih vrtljajev z depozitom
Show less...Prikaži več
Prejmi svoj bonus
Show less...
Prikaži več

    AgentLotto, številka podjetja 157283, je storitev iger na srečo z mednarodno licenco. Platforma omogoča igralcem nakup vstopnic za državne loterije v različnih državah. AgentLotto je blagovna znamka Agento NV, uradno registrirana na naslovu Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kot lastnik AgentLotto, Agento NV, deluje na podlagi licence, ki jo je izdala vlada Curacaa, številka podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je Agento NV dovoljevala izvajanje katere koli dejavnosti v zvezi z žrebanji loterije deset let, odkar je AgentLotto začel delovati na spletu.