Keno Results

Keno je dnevna igra z dvema žrebanjima, ki potekata opoldne in zvečer vsak dan v tednu. Na voljo je za igranje le, če je igralec v Franciji. Igralci izbirajo med dvema in 10 številkami izmed 70. Zneski stav se razlikujejo od 1 € do 10 €, po želji pa lahko izberete množitelja. Igralci lahko svoje vstopnice kupijo pri loto prodajalcih, na uradni spletni strani ali prek mobilne aplikacije.

V žrebu bo izbranih 20 žogic izmed 70 številk. Čeprav lahko igralci stavijo na poljubno količino števil med dve in 10, bodo glavni dobitek prinesle le pravilne števke 10/10 ali 9/9. Te jackpote je mogoče izplačati kot enkratne zneske ali kot rente.

Nagrade je treba prevzeti v 60 dneh po žrebanju. Žreb lahko spremljate v živo na YouTubu, rezultate pa lahko preverite na uradni spletni strani Francaise des Jeux.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak